Η σεφ Αναστασία Ντμίτρουκ αποχώρησε χθες από το MasterChef και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star». Η διαγωνιζόμενη, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, τονίζοντας πως αν μπορούσε να βρισκόταν και η ίδια εκεί, στη μάχη.

«Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο»

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, έχω ζήσει εκεί, δέκα χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο μου το σόι εκεί, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου. Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάθε τηλέφωνο που κάνω στον πατέρα μου είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν θα τον ακούσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ εκεί στη μάχη.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω και να τους δίνω κουράγιο. Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας και να τους πάρω με το αυτοκίνητο», είπε η Αναστασία Ντμίτρουκ για τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο