Η Eλεονώρα Μελέτη λατρεύει την κορούλα της, Αλεξάνδρα και φυσικά όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκεται στο πλευρό της και περνά μαζί της αξέχαστες στιγμές.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram κάποια βίντεο με την μικρή, αποκαλύπτοντας πως η κόρη της τρύπωσε στο καμαρίνι της και άρχισε να φορά τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, Αλεξάνδρα.

Στα δυο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την μικρή Αλεξάνδρα να δοκιμάζει κάποια ρούχα της μητέρας της, ενώ κάποια στιγμή τη βλέπουμε να δοκιμάζει και τα τακούνια της. «Σήμερα η Αλεξάνδρα επισκέφθηκε το καμαρίνι της μαμάς. Και ενώ εγώ έλειπα από αυτό εκείνη…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ως προτεραιότητα στη ζωή της τη μικρή της κόρη, όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο ΟΚ!: «Ποια είναι η Ελεονώρα; H μαμά της Αλεξάνδρας. Αυτή είναι η ταυτότητα μου τον τελευταίο χρόνο. Τα τελευταία 3 χρόνια».

Δείτε τα βίντεο