Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Τη γνωρίσαμε το 2007 μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς και από τότε τη λατρεύουμε.

Στην πορεία της συνεργάστηκε με κολοσσιαία διεθνή brands, με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές ενώ ασχολήθηκε και με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο πετυχημένα πρότζεκτς.

Εκτός από την μικρή οθόνη, πέρασε και το ραδιόφωνο, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Τα τελευταία χρόνια δηλώνει επιχειρηματίας έχοντας τη δική της συλλογή κοσμημάτων.

Στα προσωπικά της, από το 2014 έχει στην καρδιά της τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Σάββα και την Αναστασία.

Πριν τον γνωρίσει όμως με ποιους είχε σχέση;

Η γνωριμία και η σχέση με τον Χρήστο Χολίδη

Το 2009 γνωρίστηκε στο πλατό του πρωινού του MEGA «Όμορφος κόσμος το πρωί» με τον Χρήστο Χολίδη. Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη σεζόν στο «Just the two of us», όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου και ο Χρήστος Χολίδης συμμετείχε με τη Μαρία Μπεκατώρου ως τραγουδιστικό ντουέτο.

Ο τραγουδιστής τη φλέρταρε έντονα και τελικά κατάφερε να τη «ρίξει» και να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση του μονοπώλησε τα Μέσα και έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα περιοδικά.

Παράλληλα, οι καριέρες και των δύο εκτοξεύτηκαν, με τις προτάσεις για δουλειά να πέφτουν «βροχή».

Ωστόσο, το παραμύθι δεν είχε αίσιο τέλος. Το 2013 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας

Η Δούκισσα Νομικού και ο Πάρης Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι για λίγο καιρό. Μάλιστα, στις δημόσιες εμφανίσεις τους ζητούσαν από τους παπαράτσι να μην τους φωτογραφίζουν μαζί.

Παρά τον χωρισμό τους, πηγές από το περιβάλλον τους τονίζουν πως οι δυο τους έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

Ο Νίνο και η μοναξιά

Το πρώην μοντέλο υπήρξε σε σχέση και με τον Νίνο. Οι δυο τους ήταν μαζί για δύο χρόνια. Μετά τον χωρισμό τους, η Δούκισσα Νομικού είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:

«Δεν είμαι σίγουρα και στην καλύτερή μου φάση. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι νιώθω πολύ μόνη μου τον τελευταίο καιρό. Επειδή είμαι ανοιχτό βιβλίο όταν δεν είμαι καλά φαίνεται. Κλείνομαι στον εαυτό μου, στενοχωριέμαι, σκέφτομαι και προσπαθώ να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου».

Το φλερτ με τον Αντίνοο Αλμπάνη

«Φωτιά» είχαν πάρει τα δημοσιεύματα το 2014 για το ειδύλλιο της Δούκισσας Νομικού και του Αντίνοου Αλμπάνη.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είχαν απαθανατιστεί μαζί μία ημέρα αφότου ο δεύτερος την αποκάλεσε στον αέρα της εκπομπής «Δέστε τους»… κορίτσι του.

«Η Δούκισσα είναι πολύ καλή! Γελάω πολύ μαζί της, έχει χιούμορ… Μιλάτε για το κορίτσι μου, παιδιά προσέξτε!», είχε πει χαρακτηριστικά on air και είχε αποκαλύψει πως έχουν φιληθεί στο στόμα. Η σχέση τους πάντως κράτησε ελάχιστα.