Τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ καλημέρισε η Κατερίνα Καραβάτουπαρουσιάστρια του «Τι λες τώρα».

Η παρουσιάστρια του Mega έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση με τους followers της. Με αμεσότητα και ειλικρίνεια μοιράζεται πλέον συχνά άγνωστες πτυχές της ζωής της και σκέψεις της.

 

Δείτε παρακάτω παλαιότερες στιγμές που εχει μοιραστεί η Κατερίνα Καραβάτου στο προσωπικό της λογαριασμό με τους διαδικτυακούς της φίλους

«Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν. Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα. Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη». έγραψε κάτω απο την λεζάντα .

 

Όταν είχε χάσει την μητέρα της 

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου».