Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής.

Οι στιγμές ευτυχίας, οι δύσκολες συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ως ζευγάρι, ο μοναχογιός τους Χάρης και οι λόγοι που ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια σχέσης νιώθουν σαν τον πρώτο καιρό που γνωρίστηκαν.

Έλενα, έχεις πει ότι αν δεν ήταν ο Χάρης, ο γιος σας, πιθανότατα να μην ήσασταν μαζί με τον Μάρκο.

Έλενα: Φυσικά. Ακόμα κι αν η σχέση κάποια στιγμή φτάσει σε οριακό σημείο, όταν έχεις ένα παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά πριν πεις «το διαλύουμε». Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις.

Έφτασε ποτέ η σχέση σας σε οριακό σημείο;

Έλενα: Σε τόσο οριακό σημείο όχι. Αλλά αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχαμε φύγει ή εγώ ή ο Μάρκος ή να είχε διαλυθεί η σχέση. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει εκείνη τη στιγμή και να πεις «δεν θέλω άλλο. Φεύγω».

Μάρκος: Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρη περάσαμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Φαντάσου ότι ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο και ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά εμείς ούτε τότε περάσαμε κρίση. Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο ούτε να τσακωθούμε ούτε να χωρίσουμε. Απλά με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που κοιτάς τα πράγματα. Τώρα πια είχαμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα πιο πολύ.

Έλενα, αληθεύει ότι λίγο έλειψε να υπάρξει άσχημος καβγάς ανάμεσα σε σένα και μια θαυμάστρια του Μάρκου που τον φλέρταρε μπροστά στα μάτια σου;

Έλενα: Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη, οπότε ήταν και οι ορμόνες μου στο κόκκινο. Αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική από ό,τι έπρεπε. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι είναι η γυναίκα του και ότι θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να τον διεκδικεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν και έτσι… έκανα αισθητή την παρουσία μου.

Εσύ, Μάρκο, έχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Μάρκος: Όχι. Διαβάζω σχόλια στα social media που γράφουν πόσο ωραία γυναίκα είναι, αλλά η ίδια δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τη ζηλέψω. Δεν την έχω πιάσει ποτέ να είναι λάθος, ούτε έχω αισθανθεί ποτέ αυτό που λέμε το «τσίμπημα της ζήλιας». Ίσα ίσα, αν πάμε κάπου έξω και δω ότι τη θαυμάζουν, θα χαρώ γιατί είναι ωραίο να συνοδεύεις μια όμορφη γυναίκα.

Έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να ψάξεις το κινητό της;

Μάρκος: Όχι. Δεν ξέρω καν τον κωδικό της.

Εσύ, Έλενα, τον ζηλεύεις;

Έλενα: Όχι. Θεωρώ ότι αν ζηλεύω και υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Αν, πάλι, ζηλεύω χωρίς να υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα σε εμένα. Συνεπώς δεν ζηλεύω.