Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Η σύζυγος του γνωστού σεφ είναι ξανά έγκυος και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδάκι του.

Την ανακοίνωση έκανε σε story που ανέβασε ο Άκης Πετρετζίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα».

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, όμως σύντομα έρχεται και νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πόσταρε ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα».

Η ανάρτησή του

Λίγες ώρες μετά, ο σεφ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Αφού δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, θέλησε να τους ευχαριστήσει.

Σε βίντεο που ανέβασε τόσο ο ίδιος, όσο και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ανέφεραν: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί, το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά έτσι γίνεται και δεν είναι ωραίο. Οπότε, καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι».

Δείτε το βίντεο παρακάτω