Τις φήμες των τελευταίων ημερών, που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί και πάλι με τον Μπεν Άφλεκ, επιβεβαίωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μετά από 20 χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός του Χόλυγουντ είναι και πάλι μαζί και, όπως φαίνεται, ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα πρώτα δημοσιεύματα άρχισαν να κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα όταν η JLO εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να στολίζει το δάκτυλό της.

Η ίδια τις προηγούμενες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο newsletter της με τίτλο «On The JLo», δείχνοντας στους θαυμαστές της το μονόπετρο, το οποίο της ο αγαπημένος της.

«Έχω λοιπόν μια πραγματικά συναρπαστική και ιδιαίτερη ιστορία να μοιραστώ…», αναφέρει στην κάμερα και λάμπει από ευτυχία.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

 

Η φωτογραφία με το μονόπετρο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν ήταν εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο από τα δημοσιεύματα και φοβήθηκε να συνεχίσει τη σχέση τους.

Τώρα ωστόσο δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους και όπως φαίνεται περνάνε καλύτερα από ποτέ.