Η μία και μοναδική Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα με τη σπάνια λάμψη της, ως Special Guest Star της επετειακής 30ης Athens Xclusive Designers Week.

Η λαμπερή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, το Σάββατο 9 Απριλίου, στο Ζάππειο, παρουσίασε τις συλλογές κοσμημάτων και το μεθυστικό άρωμα με τη συνοδευτική body lotion Doukissa Nomikou.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συλλογές κοσμημάτων και να δοκιμάσει και το μεθυστικό άρωμα Doukissa Nomikou, σε ένα ιδιαίτερο installation με την καρδιά – σήμα κατατεθέν του brand, από λουλούδια, δημιουργίας της Neda Decorations με την υπογραφή του Δημήτρη Μαστρόκαλου.

Το installation θα φιλοξενείται στο χώρο του Ζαππείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρόν στο installation, με το κοινό να την αποθεώνει ζητώντας αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Η βραδιά κορυφώθηκε με το διεθνών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής κι ευρηματικής σκηνοθεσίας show παρουσίασης των κοσμημάτων και του αρώματος, με την εκθαμβωτική Δούκισσα με το εντυπωσιακό outfit Celia Kritharioti, τα ξεχωριστά παπούτσια Envie Shoes και τα μοναδικά κοσμήματά της, να ενθουσιάζει άπαντες.

Ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή της βραδιάς ήταν η σφιχτή αγκαλιά της Δούκισσας στη μητέρα της, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές.

Δείτε στιγμιότυπο από το show