Την καρδιά της «άνοιξε» σε συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η γνωστή πολιτικός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και συγκίνησε με όσα είπε για την μητρότητα, τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της και την εξωσωματική.

«Οποιαδήποτε γυναίκα έχει χαρεί και έχει γίνει μητέρα έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Για μένα επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε μια στιγμή που το είχα ξεγράψει, όταν συνέβη αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις και το βάζεις κάτω. Δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω. Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε».

«Είναι ένα ζήτημα που και πρακτικά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Ως γυναίκα πολιτικός θέλω να δώσω με κάθε τρόπο στη γυναίκα τη δυνατότητα να γίνει μητέρα. Θα είμαι εδώ και θα το προσπαθήσω μέχρι να το καταφέρω», συμπλήρωσε.

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένας Γολγοθάς και έχει ένα προσωπικό κόστος ενώ είναι και ψυχοφθόρο.

«Το αποτέλεσμα είναι αβέβαια και η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα. Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν μαζί μου στην αίθουσα του τοκετού», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της