Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την αδυναμία που του έχει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, στενός φίλος της μητέρας της Βικυς Σταυροπούλου, έχει μεγαλώσει την παρουσιάστρια και εκείνη τον θεωρεί μπαμπά της.

Σήμερα που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει τα γενέθλια του η παρουσιάστρια του MEGA βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να του ευχηθεί αλλά και να του εκφράσει την αγάπη της.

Διαβάστε τι έγραψε η Δανάη Μπάρκα

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη. Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα. Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος. Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του. Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου. Ο Χρήστος μου, ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου ανθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️ Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα ».

Δείτε την ανάρτηση