Ώρες αγωνίας πέρασε η Βάνα Μπάρμπα. Ο πατέρας της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Φιλιατών στη Θεσπρωτία.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίους τους γιατρούς και το προσωπικό και ζήτησε τη στήριξή τους για να συνεχίσουν το έργο τους.

«Αυτά είναι τα Όσκαρ της ζωής»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κρατάνε Θερμοπύλες. Γιατροί, προσωπικό δουλεύουν μέρα – νύχτα ενώ μεγάλοι γιατροί δεν αντέχουν και φεύγουν από εκεί» είπε χαρακτηριστικά αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια του πατέρα της.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αναζητά χορηγούς για να στηρίξουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο στη Θεσπρωτία με εξοπλισμό.

«Μεγάλωσα στα Γιάννενα και με έπνιγε λίγο το κατεστημένο της επαρχίας. Δεν είχα την δυνατότητα να σπουδάσω και σαν ένα όμορφο κορίτσι και άτακτο έπρεπε να κάνω μια κανονική ζωή. Να παντρευτώ κτλ. Οπότε νομίζω η φύση μου ήταν λίγο ατίθαση, έφυγα με 2 παπούτσια πάνινα που λέμε, δεν ήθελα να παντρευτώ στα 18 και μπήκα στην Αθήνα», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ εκείνη την περίοδο είχα μια συμπαθητική εμφάνιση, οπότε αυτό ήταν το όπλο μου για να μπορέσω να επιβιώσω. Για μένα το μεγαλύτερο πράγμα είναι να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος όσα μεγαλεία και αν δεις στη ζωή σου. Αυτή είναι η ουσία. Δεν μετριέται ο άνθρωπος στα μεγαλεία. Φτάσαμε και στο Χόλυγουντ και τι έγινε; Περπατάς σε ένα χωριουδάκι, παίρνεις αγκαλιά μια γιαγιά, αυτά είναι τα Όσκαρ της ζωής».