Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η σύντροφός του είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα, τα οποία τόσο η ίδια όσο και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Σήμερα, Πρωτομαγιά, το ζευγάρι θέλησε να ευχηθεί «καλό μήνα» με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης πόσταρε στα social media την πρώτη φωτογραφία της Μαρίας, στην οποία βλέπουμε η κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει αρκετά.

«Καλό μήνα και από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Iron Mike μίλησε στο Love it, για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και είπε:

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο.

Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”. Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα».

Η ανάρτησή του