Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τον ανταγωνισμό, τη φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον λόγος που δεν έχει πάει ποτέ διακοπές.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τα πρότυπά της από μικρή!

«Ξεκίνησα με τον χορό από μικρή, είχα πρότυπα την Λάιζα Μινέλι και την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Η δεκαετία του ‘80 ήταν ευλογημένη για μένα. Το φλερτ το ‘80 ήταν όμορφο, φοβάμαι ότι σήμερα ότι μπορεί να το πει σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχλοηση την οποία, όπως αποκάλυψε, έχει βιώσει και μάλιστα είχε αντίκτυπο στην δουλειά της.

«Ποιά γυναίκα δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; το έπαθα και έχασα δουλείες. Έχω χάσει δουλειές γιατί μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σειρά μου έλεγαν «μας επέβαλαν κάποια άλλη. Είχα χάσει δουλειά από σεξουαλική παρενόχληση, άλλοι εκμεταλλευτήκαν αυτό για να αναρριχηθούν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν διώκεται. Ο Παύλος είναι μια χαρά στην Ηλεία. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ και πιστεύω ότι είναι μια αντιγραφή της αγγλικής σειράς», σχολίασε για τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή.

«Ξέρεις καμία εταιρεία στην Αμερική που να μην έχει αστρολόγο; Μέχρι και για να προσλάβουν υπάλληλους», συμπλήρωσε, σε μία άκρως… πρωτότυπη δήλωση η Ελένη Φιλίνη στο «MEGA Καλημέρα».

Τέλος,  η ηθοποιός είπε πως δεν έχει πάει ποτέ… διακοπές, και μίλησε για τον ανταγωνισμό.

«Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές. Ο πατέρας μου ζούσε στον Παναμά, γιατί είχε καταστραφεί οικονομικά», επεσήμανε, ενώ για τον ανταγωνισμό δήλωσε πως είναι «φυσικό».

«Φυσικό είναι να έχω βιώσει ανταγωνισμό. Από άνδρες όχι από γυναίκες», κατέληξε λέγοντας η Ελένη Φιλίνη.