Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος», την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο «Περί Οικειότητας».

Στο πλευρό της βρίσκονταν ο πατέρας και η μητέρα της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου.

«Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα. Βούλιαξα τόσο, χωρίς το θέατρο, που νόμιζα ότι δεν θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν ευσταθεί αυτό που είπε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης για εμένα και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν του πέταξα ποτέ καρέκλα», είπε η ηθοποιός.