Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τη Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη της, το λόγο που δε μιλάει με τον πατέρα της, αλλά και την αλλαγή που έφερε στην καθημερινότητά της με το σύζυγό της ο ερχομός του παιδιού.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι», ανέφερε αρχικά για την πάντα προσεγμένη σιλουέτα της, ακόμα και μετά τη γέννα.

«Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει», εξήγησε η ίδια.

«Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με το σύντροφό μου», είπε ακόμα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά στο πώς αντιμετώπισε τη γέννα, εξήγησε: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κοροναϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας».

Αναφορικά με την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι της, η ίδια σημείωσε: «Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο».

«Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας», τόνισε για τον σύζυγό της.

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά – σιγά μιλάμε», αποκάλυψε η ίδια.

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με το σύντροφό της μετά τον ερχομό του παιδιού;

«Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο», απάντησε.

«Αυτό το καλοκαίρι δε θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω