Νέος έρωτας έχει έρθει στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη και ακούει στο όνομα Φανή Σπυριδάκη.

Μετά το χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γυρίζει σελίδα στη ζωή του και έχει στο πλευρό του την επιχειρηματία.

Τις προηγούμενες ημέρες η κάμερα τον «έπιασε» με την ξανθιά καλλονή και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της.

Πώς όμως γνωρίστηκαν και προέκυψε το ειδύλλιο;

Σύμφωνα με τη Real Life, η γνωριμία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Φανής Σπυριδάκη έγινε στο μπαρ που είναι συνιδιοκτήτρια στην οδό Κολοκοτρώνη στην «καρδιά» της Αθήνας.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της αγαπημένης του, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει και χρέη dj.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, το οποίο άνοιξε πριν μερικά χρόνια προσφέροντας πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό το οποίο εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο λόγος για το διάσημο και εξαιρετικά επιτυχημένο Nöel, του οποίου είναι η μία εκ των συνιδιοκτητών.

Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του Blue Oÿster.

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στο χώρο της εστίασης, είχαμε δει την Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στο MasterChef πριν λίγα χρόνια.

Μαζί με πασίγνωστους σεφ είχε έκρινε τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες. Και φυσικά στο Nöel είχαν βρεθεί τόσο οι κριτές του MasterChef όσο και οι παίκτες του δεύτερου κύκλου λίγο πριν τον τελικό.

Ιδιαίτερα δραστήρια, πριν χρόνια η Φανή Σπυριδάκη είχε ανακατευτεί με τα κοινά καθώς ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Λόγω των σπουδών της (έχει σπουδάσει υποκριτική αλλά και επικοινωνία και ΜΜΕ στη Σορβόννη) έχει κάνει και ένα πέρασμα από την αγαπημένη σειρά του MEGA, Singles, όπου έπαιξε τον ρόλο της Λουίζας, της ιδιοκτήτριας ενός φροντιστηρίου και έρωτα του Αρθούρου.