Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, Mega Καλημέρα σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media εξαιτίας του επαγγελματικού ταξιδιού της στο Μιλάνο.

Η παρουσιάστρια, η οποία και εκείνη κατά καιρούς έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια από άλλες μητέρες ξέσπασε και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτό το συμβάν.

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε.

«Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο