Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς πριν λίγες ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπής της.

Η make up artist, που συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την παρουσιάστρια, απέκτησε έναν γιο, καρπό του ερωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, δεν γινόταν να μην της ευχηθεί δημόσια.

Έτσι, κατά την έναρξη της εκπομπής πήρε τον λόγο και είπε: «Να είσαι καλά Ρουλίτσα μου. Να είσαι ευτυχισμένη. Να απολαύσεις το γιο σου, να είναι τυχερός, ωραίος σαν τη μανούλα, γλυκός σαν τον πατερούλη και να περνάτε μοναδικές στιγμές μαζί. Μπράβο ρε Ρουλάκι. Τέτοια ευχάριστα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πλέον η νέα μανούλα έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το νεογέννητο μωρό της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν αλλά και για να περιγράψει τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεό της στο Instagram.

Δείτε τα παρακάτω