Φωτογραφία της μικρής κόρης τους Λίλιμπετ από το πάρτι των πρώτων γενεθλίων της έδωσαν στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το πάρτι έγινε εν μέσω των εορτασμών για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς την παρουσία του παππού, του θείου και των ξαδέλφων τους. Το ζευγάρι φαίνεται πως αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για το ιωβηλαίο.

Η μικρή Λίλιμπετ χαμογελά στον φωτογραφικό φακό την ημέρα των πρώτων της γενεθλίων. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν έδειξαν στον κόσμο την κόρη τους για δεύτερη φορά μετά την χριστουγεννιάτικη κάρτα στην οποία ήταν ακόμη μωρό.

Στη νέα φωτογραφία η Λίλι φορά ένα γαλάζιο φόρεμα ενώ ένας λευκός δαντελένιος φιόγκος κοσμεί τα κόκκινα μαλλιά που φαίνεται πως κληρονόμησε από τον πατέρα της.

Το πάρτι έγινε στην έπαυλη Φρόγκμορ Κότατζ το περασμένο Σάββατο εν μέσω των εορτασμών για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας. Πέρα από την οικογένεια του φωτογράφου και φίλου του ζευγαριού καλεσμένοι ήταν τα ξαδέρφια του Χάρι Πίτερ και Ζάρα Φίλιπς με τα παιδιά τους. Απουσίαζαν ο παππούς της Λίλιμπετ πρίγκιπας Κάρολος και ο θείος της Ουίλιαμ με τα παιδιά του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις που ακολουθoύσαν το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ είδε την δισέγγονη της για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη.

Η μικρή Λίλιμπετ έλαβε ευχές από το παλάτι, τον πρίγκιπα Κάρολο και την οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ μέσω Twitter. Ο σκανδαλοθηρικός Τύπος αναφέρει ότι τις έστειλαν δώρα και δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη κούνια είναι ίδια με εκείνη που είχε κάνει δώρο ο Κάρολος στους Ουίλιαμ και Κέιτ.

Χάρι και Μέγκαν φέρονται να έφυγαν από τη Βρετανία την Κυριακή, πριν την παρέλαση των αρμάτων με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για το ιωβηλαίο της Ελισάβετ με κάποια δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως ο πρίγκιπας έδειχνε θλιμμένος μετά την άφιξή τους στην Καλιφόρνια.