Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόνι Μεταξά, η οποία μετρά αντίστροφα για ντυθεί νυφούλα.

Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στις 9 Ιουλίου, στα Χανιά και ανυπομονούν για την μεγάλη ημέρα.

Η ίδια λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!, που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Mε τον Μάριο Καπότση είστε ζευγάρι περίπου τρία χρόνια. Πώς και επέλεξες να παντρευτείς τώρα;

Γιατί το θέλουμε. Γιατί είμαστε ερωτευμένοι.

Θα μπορούσατε, ωστόσο, να χαρείτε τη σχέση σας και χωρίς γάμο. Έτσι δεν είναι;

Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου πως ήδη φοράμε τις βέρες μας. Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους.

Είσαι η πρώτη από τις φίλες σου που παντρεύεται;

Όχι, έχω φίλες με δυο παιδιά η καθεμία. Δύο φίλες μου έχουν μείνει ελεύθερες, όλες οι άλλες είναι παντρεμένες ή παντρεμένες με παιδιά.

Και πού θα γίνει ο γάμος;

Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου.

Αν είναι έξι οι κουμπάροι πόσα θα είναι τα παρανυφάκια;

Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Θα είσαι μια ροκ νύφη;

Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event.

Θα είναι δηλαδή ο κλασσικός παραδοσιακός γάμος;

Κλασσικός παραδοσιακός δεν θα είναι με τίποτα – και μόνο που το λες ανατριχιάζω. Σιχάθηκα τον εαυτό μου και θέλω να τα ακυρώσω όλα. Από την άλλη επειδή ο ένας κουμπάρος είναι από την Κρήτη, είμαι σίγουρη ότι θα ρίξει μπαλωθιές και θα φέρει ένα τσουβάλι ρύζι να μου το πετάξει όλο στο κεφάλι. Του έχω πει βέβαια ότι δεν θέλω τα παραδοσιακά γιατί δεν ταιριάζουν στο υπόλοιπο στυλ.

Πιστεύεις πως θα συγκινηθείς πριν ή κατά τη διάρκεια του μυστηρίου;

Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. Πόσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω!

Και πώς είναι η αίσθηση του να αφήνεις την εργένικη ζωή και να μπαίνεις σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της συζύγου;

Δεν μου κάνει κάποια διαφορά, να σου πω την αλήθεια. Ούτε έχω κανένα άγχος, είναι όλα χαλαρά, όπως χαλαρή είναι και η σχέση μου. Το μόνο που δεν είναι χαλαρό είναι ο τρόπος που οργανώνω τον γάμο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί, όπως οι μπομπονιέρες. Τις είχα ξεχάσει! Ή το βιβλίο των ευχών… Ούτε καν τα είχα σκεφτεί αυτά τα πράγματα.

Μικρή σκεφτόσουν τον γάμο και το νυφικό που θα φορέσεις;

Όχι, με τίποτα. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ. Σκέψου ότι πήγα να διαλέξω νυφικό και με ρωτάει η Μαρία Κονίδη (σ.σ. διατηρεί ατελιέ με νυφικά στο Κολωνάκι) «πώς το έχεις φανταστεί;». Της απαντάω «δεν το έχω φανταστεί». Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα βάλω νυφικό. Και ποτέ δεν έκανα εικόνα το πώς θέλω να είμαι ως νύφη, τι θέλω να φοράω και πώς θέλω να είναι ο γάμος μου. Είναι τελικά αυτό που λένε, ότι είναι ο άλλος τι θα σου βγάλει…