Με τίτλο «Halftime» προβάλλεται από τις 14 Ιουνίου στο Netflix το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ.

Σε αυτό παρουσιάζεται η καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και στιγμές με τα 14χρονα δίδυμα παιδιά της.

Η 52χρονη Λατίνα σταρ φέρεται ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με μία μητέρα, που όπως λέει, την έδερνε χωρίς κανένα έλεος.

Μιλώντας για την περίπλοκη σχέση της με την Γουαδαλούπ Λουπ Ροντρίγκες, περιγράφει στο «Halftime»: «Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε επίσης. σκληρή. Σε χτυπούσε άγρια».

Η 76χρονη μητέρα της εμφανίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ και τις δύο αδερφές της, Λέσλι και Λιντα.

Η ίδια μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο στις ΗΠΑ, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, και χώρισε μόλις μεγάλωσαν τα κορίτσια.

«Πάντα είχα τις μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτές. Όχι για να τις κρίνω. Αλλά για να τους δείξω ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα. Η Τζένιφερ, με δυσκόλεψε πιο πολύ να σου πω την αλήθεια. Είχαμε συνέχεια συγκρούσεις»,  λέει η Ροντρίγκεζ.

H Λατίνα σταρ όταν έγινε 18 ετών μετά από συνεχείς διαμάχες με την μητέρα της έφυγε από το σπίτι. Όπως παραδέχεται, δεν ήταν συγκεντρωμένη στο σχολείο, της αποσπούσε την προσοχή ο χορός και αυτό προκαλούσε ένταση μεταξύ εκείνης και της Ροντρίγκεζ.

«Η μαμά μου μου έλεγε: «Αν θέλεις να ζήσεις σε αυτό το σπίτι, θα μορφωθείς», θυμάται η Λόπεζ. «Ένα βράδυ τσακωθήκαμε άσχημα και έφυγα», περιγράφει.

Από την μεριά της η Ροντρίγκεζ δηλώνει ότι απλώς ήθελε οι κόρες της να τελειώσουν την εκπαίδευσή τους και να μην εξαρτώνται από τους άνδρες.

Πλέον οι δύο γυναίκες όλα αυτά τα έχουν αφήσει πίσω τους και έχουν μία πολύ καλή σχέση.