Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Don’t you worry» («Μην ανησυχείς») κυκλοφόρησε η Σακίρα και οι φανς της οργιάζουν ότι αναφέρεται στον Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο χώρισαν πρόσφατα μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Το κομμάτι είναι σε συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guett και ήδη μετρά πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Στο βίντεο κλιπ οι Black Eyed Peas είναι εξωγήινοι που έρχονται στον πλανήτη της Σακίρα, με την τραγουδίστρια να τους χαιρετάει και να επικοινωνεί μαζί τους.

Στη συνέχεια η ίδια μεταμορφώνεται σε ένα ασημένιο εξωγήινο ον και οι Black Eyed Peas μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα πυραμίδας.

Δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω

Οι στίχοι όλο νόημα

Οι στίχοι του τραγουδιού «μην ανησυχείς για τίποτα» και «όλα θα πάνε καλά» έδωσαν σε αρκετούς την εντύπωση ότι η Λατίνα ποπ σταρ περνά με τον δικό της τρόπο, ένα μήνυμα για τον χωρισμό της με τον Πικέ.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει. Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι. Το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά. Γίνομαι συνέχεια σοφότερη», τραγουδά επίσης και το twitter παίρνει «φωτιά». Αφορά όντως το τραγούδι τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα;

 

 

 

 

Πώς η Σακίρα ανακάλυψε ότι ο Πικέ την απατάει

Ο Ζεράρ Πικέ τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί από την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι προσπαθούσε να σώσει τη σχέση του όμως μια πράξη εκδίκησης ήταν εκείνη που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την ποπ σταρ να του δείξει την έξοδο του σπιτιού.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με ένα παράνομο ραντεβού. Καθόταν σε μια σκοτεινή γωνία με τη ξανθιά σύντροφο του και φορούσε συνέχεια την κουκούλα από το φούτερ για να μην αναγνωρίζεται.

Ο γιος της ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, όταν τον είδε κατάλαβε αμέσως ποιος ήταν. Ο μικρός ήθελε να του μιλήσει, να του πει ένα «γεια» και να του υπογράψει και ένα αυτόγραφο.

Το είπε στη μητέρα του και εκείνη πήγε στο τραπέζι του Καταλανού και του ζήτησε να πει ένα «γεια» στο παιδί της. Ο Πικέ όμως το αρνήθηκε και όχι και πολύ ευγενικά.

Η άρνηση του πίκρανε τον μικρό αλλά η μητέρα του έγινε έξαλλη. Η Σουηδή ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, η Κατρίν Ζιτομιέρσκα δεν είπε τίποτε. Τράβηξε όμως κάποια στιγμή φωτογραφία το παράνομο ζευγαράκι μέσα στα σκοτεινά.

Ύστερα από λίγες ώρες ανέβασε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, «ταγκάροντας» μάλιστα και τον ποδοσφαιριστή. Το ότι η ανάρτηση της θα εμφανιζόταν στο προφίλ του ήταν ότι χειρότερο για εκείνον.

Όπως χειρότερο ήταν ότι η Κατρίν εκτός από ιδιοκτήτρια εστιατορίου είναι και διάσημη blogger με πολλούς ακολούθους. Έγραψε λοιπόν η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση: «Άκουσέ με, είσαι χαμένος @3gerardpique. Πιθανότατα τα περισσότερα κορίτσια σε αυτό το πάρτι θέλουν να σε…»

«Σε βλέπω και αμέσως σκέφτομαι τον γιο μου. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί σου. Σου ζήτησα να πεις ένα γεια στον γιο μου. Είπες «όχι». Γιατί, τι είσαι; Ένας τύπος που ντριπλάρει με την μπάλα; Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό που με θλίβει είναι ότι η φήμη έχει μπει στο μυαλό σου και αυτό είναι αξιολύπητο. Δεν είσαι μόνο εσύ, είσαι απλά ένας τύπος που παίζει μπάλα. Αλλά ξέρει ότι το κάρμα ένα πουτ… και θα σε χτυπήσει στα … σου».

Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Την ανάρτηση φυσικά την είδε και η Σακίρα και έτσι φτάσαμε στην αρχή του τέλους για το διάσημο ζευγάρι. Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου για αυτό που έκανε.