Mια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό GQ ο Μπραντ Πιτ.

Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε να υπαινιχθεί ότι πλησιάζει η ώρα που θα πει «αντίο» στην υποκριτική, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος.

«Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Tο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο».

Ο Μπραντ Πιτ, που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 22 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει σε εμβληματικές ταινίες όπως τα «Fight Club», «Moneyball», «Once Upon a Time in Hollywood» και τις ταινίες «Ocean’s Eleven».

«Είμαι ένα από εκείνα τα πλάσματα που μιλάνε μέσω της τέχνης. Θέλω πάντα να κάνω. Αν δεν τα καταφέρω, πεθαίνω με κάποιο τρόπο», ανέφερε ακόμη.

«Ξυπνούσα με τρόμο»

Επίσης, ο βραβευμένος με Όσκαρ εξομολογήθηκε επίσης τους εφιάλτες του:

«Σίγουρα για τέσσερα ή πέντε χρόνια, το πιο κυρίαρχο όνειρο που ζούσα ήταν να μού επιτεθούν και να μαχαιρωθώ. Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή σε έναν πεζόδρομο και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που έμοιαζε με του Εξορκιστή, κάποιος μού έκανε επίθεση από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά. Ή είχα παρατηρήσει ότι με παρακολουθούσαν και μετά με πλησίαζε άλλος και συνειδητοποίησα ότι ήμουν παγιδευμένος και μου έκαναν μεγάλο κακό. Ή ότι με κυνηγούσαν σε ένα σπίτι με ένα παιδί, το βοηθούσα να ξεφύγω, αλλά παγιδευόμουν — και με μαχαίρωναν. Πάντα μαχαιρωμένος. Και ξυπνούσα με τρόμο. Δεν καταλάβαινα γιατί ήθελαν να με πληγώσουν. Αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνο όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;»