Ήταν Μάρτιος όταν η Σάντρα Μπούλοκ σόκαρε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δεν ξεκαθάρισε τότε πόσο καιρό σκοπεύει να λείψει από τον χώρο του θεάματος ωστόσο τόνισε ότι θα το κάνει για τα παιδιά της.

«Είμαι τόσο κουρασμένη…»

Σήμερα, σε αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, δήλωσε πως ανυπομονεί να «ελαφρύνει» το πρόγραμμά της, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

«Νιώθω ότι είμαι στη φάση του burnout. Είμαι τόσο κουρασμένη, που ξέρω ότι δεν είμαι σε θέση να πάρω σωστές κι έξυπνες αποφάσεις», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της και να πάρει τον χρόνο της, ώστε να τα δει να μεγαλώνουν. «Δεν θέλω να χάσω στιγμές μαζί τους», υπογράμμισε.

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μητέρα του 12χρονου Λούις και της 10χρονης Λέιλα.

«Το μέρος που με κάνει πλέον, ευτυχισμένη είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου. Θέλω να βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ειδικά, τα μωρά μου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πώς να ασχοληθώ με τη δουλειά;», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο «Entertainment Tonight».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: