Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (23/6) ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, καθώς είχαν τα γενέθλιά τους οι κορούλες τους.

Οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίπα ήρθαν στη ζωή πριν από έναν χρόνο και από εκείνη την στιγμή η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ριζικά.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η influencer δε χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα κορίτσια τους, να παίζουν, να κάνουν βόλτες και να δημιουργούν αναμνήσεις.

Με αφορμή τα πρώτα τους γενέθλια, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν κάποιες πολύ τρυφερές αναρτήσεις.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο παρουσιαστής και δημοσίευσε φωτογραφία με τις κόρες του.

Δείτε την παρακάτω

 

Η Χριστίνα Μπόμπα με τη σειρά της ,πόσταρε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι που τους έκαναν στην Μύκονο, όπου βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και έγραψε:

«Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!».

Δείτε την ανάρτησή της