Έναν εφιάλτη ζει η Σακίρα. H Λατίνα τραγουδίστρια περνά δύσκολα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αφού χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ επειδή την απάτησε, η ποπ σταρ προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να κάνει μια νέα αρχή.

Ωστόσο, οι εμμονικοί θαυμαστές της δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα δέχεται παρενοχλήσεις στο δρόμο ενώ κάποιοι της αφήνουν και ανατριχιαστικά σημειώματα.

«Η Σακίρα βιώνει ακόμη μια αναποδιά στη ζωή της, ενώ ο Πικέ απολαμβάνει ήδη πλήρως τη ζωή του ως εργένης στη Στοκχόλμη, όπου εθεάθη με μια ξανθιά γυναίκα», γράφει η εφημερίδα La Marca.

Μάλιστα, δύο άτομα φαίνεται να παρακολουθούν συνεχώς το σπίτι της στο Esplugues de Llobregat.

Φυσικά έχει την ιδιωτική της ασφάλεια ωστόσο, η ίδια είναι εξαιρετικά ανήσυχη.

 

Στο podcast «Mamarazzi» οι Laura Fa και Lorena Vázquez αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Σακίρα και τόνισαν ότι η τραγουδίστρια θα ήθελε να εγκαταλείψει την Βαρκελώνη και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι. Έχει όμως δύο παιδιά με την Πικέ, του οποίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι στην Ισπανία.

Παράλληλα, ανέφεραν ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου φίλους και κοινωνική ζωή στη Βαρκελώνη, της λείπει η οικογένειά της και οι φανς που την καταδιώκουν μανιωδώς γύρω από το σπίτι της την έχουν ταράξει.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα εντοπίστηκε ένα γκράφιτι, στο οποίο ένας από αυτούς της ζητούσε να παντρευτούν.

Ένας άλλος της φώναζε στο δρόμο και πρόσβαλε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της.

Επίσης, ένας Γάλλος συνηθίζει να της αφήνει γράμματα στο γραμματοκιβώτιό της.

«Η Σακίρα το έχει ήδη αναφέρει στις αρχές. Εκείνοι που την καταδιώκουν είναι το επιχείρημά της για να μετακομίσει στο Μαϊάμι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Laura Fa στο ίδιο podcast.