Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε τους θαυμαστές του να παραληρούν δημοσιεύοντας βίντεο από τις ασκήσεις γυμναστικής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» φορά μονάχα το σορτς του και σηκώνει τη μπάρα ή κάνει ασκήσεις για την πλάτη επιδεικνύοντας τη σωματική του διάπλαση και τους γραμμωμένους του κοιλιακούς.

Πίσω από αυτό όμως κρύβεται και κάτι ακόμα. Ένας προσωπικός στόχος που επιτεύχθηκε. Ο Ορλάντο Μπλουμ εκμυστηρεύτηκε ότι στα 19 του χρόνια έσπασε την πλάτη του και τότε οι γιατροί του είπαν ότι δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά.

Ο ηθοποιός υπέστη το εν λόγω ατύχημα το 1998. Τότε είχε πέσει από ύψος τριών ορόφων όταν υποχώρησε η υδρορροή από την οποία κρατιόταν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορλάντο Μπλουμ αναφέρεται σε αυτό το ατύχημα. Στο παρελθόν είχε μοιραστεί στιγμιότυπο με τον κηδεμόνα που φορούσε στον κορμό του ώστε να στηρίζει την πλάτη του μετά το ατύχημα.

«Αυτός είμαι στο στήριγμα πλάτης γύρω στο 1998, περίπου 3 μήνες αφότου έπεσα 3 ορόφους και τσάκισα τη σπονδυλική μου στήλη, γλιτώνοντας οριακά τον θάνατο και την παράλυση. Ευγνώμων καθημερινά για τα άκρα μου που μου επιτρέπουν να ξεπεράσω τα όριά μου και να ζήσω τη ζωή στα άκρα μου (πιο ασφαλής τώρα). «Μέχρι τότε, δεν είχα μια υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο – ότι δεν είμαστε ανίκητοι», είχε πει σε συνέντευξή του για το ατύχημα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο