Σε δηλώσεις που… για ακόμα μια φορά αναμένεται να συζητηθούν προχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και τη σάτιρα και τη διαφορά της από τα σχολικά αστεία.

«Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα, γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος».

«Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Δηλαδή αυτό που του μοιάζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες, είναι αυτό που βλέπουν» πρόσθεσε και επεσήμανε: «Το αν είναι κάποιος χοντρός κλπ στη σάτιρα, είναι εύκολα αστεία. Είναι της παρέας, σχολικά αστεία. Η μεγάλη κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Δεν μας ενδιαφέρει να σατιρίσουμε αδυναμίες ανθρώπινες, είναι πολιτικό θέατρο και ασχολείται με συμπεριφορές».

«Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε αφού περάσουν κάποια χρόνια. Στην Ελλάδα θα περάσουν πιο πολλά χρόνια από το κανονικό. Απλώς τους καταλαβαίνουμε. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι όταν καταλάβει τον ψεύτη, τον καταλαβαίνει μια και καλή. Είναι αυτός που λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτός που θέλει να κολακέψει τις προθέσεις των άλλων».

Αναφορικά με τις συζητήσεις με την ΕΡΤ είπε: «Δεν θα πω τίποτα γιατί όλα είναι σε συζητήσεις. Με την ΕΡΤ δεν έχω κάνει καμία κουβέντα».

Δείτε όσα είπε