Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ξανά ερωτευμένη, όσο και αν οι φήμες την ήθελαν να είναι ξανά με τον πρώην συντροφο της, Snik. Φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους μετά τον οριστικό χωρισμό τους πριν από αρκετούς μήνες, γυρίζοντας οριστικά πια σελίδα στη ζωή τους.

Ο Snik έκανε γνωστή τη σχέση του στα social media, μέσα από ένα Instagram story, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση του με την Γιώτα Ιωαννίδου.

Σελίδα φαίνεται όμως, να έχει γυρίσει πλέον και το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια καθώς ζει έναν μεγάλο έρωτα στα Κουφονήσια. Μετά από αρκετό καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «HELLO!», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στα Κουφονήσια για διακοπές με τις φίλες της, Έλενα Χριστοπούλου, Κλέλια Ανδριολάτου και Βασιλική Ρούσου. Εκεί τη συνάντησε όμως, ο νέος της σύντροφος την περασμένη Κυριακή. Λίγα γνωρίζουμε για τη νέα σχέση της όμορφης παρουσιάστριας καθώς η ίδια δε θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φοράει ένα ολόλευκο μπικίνι και αγκαλιάζει με πάθος τον νέο της σύντροφο σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι δε σταμάτησε να είναι διαχυτικό μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν συνεχώς αγκαλιές και φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες