Η Ήβη Αδάμου μπορεί να δώσει ελπίδες σε πολλές μανούλες πως τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά από κάποιο καιρό χάνονται. Aρκεί να υπάρχει κάποιο πλάνο, συγκεκριμένη διατροφή και μια καλή σχέση με τη γυμναστική.

Η νεαρή τραγουδίστρια το 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η ίδια σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το ίδιο συνέβη και σε πρόσφατο event στο κέντρο της Αθήνας, όπου έδωσε το «παρών» και ήταν πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ.

Μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ. Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα. Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες «τώρα αυτό είναι δικό μου;». Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε».

Όσο για το τι έκανε όταν βγήκε από το μαιευτήριο και η κοιλιά της είναι ξανά flat, σημείωσε: «Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας».