Κόνι Μεταξά και o Μάριος Καπότσης παντρεύονται σήμερα στα Χανιά.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Κρήτη, όπου συνδύασε διακοπές μαζί με τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου.

Η Κόνι Μεταξά είχε μιλήσει για τις ετοιμασίες του γάμου της και είχε εξηγήσει γιατί δεν επιτρέπονται παιδιά.

«Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρείς φίλες δικές μου και τρείς φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είχε δηλώσει η Κόνι Μεταξά.

Όσο αφορά το νυφικό της η ίδια είχε αποκαλύψει: «Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event».

Στο πλευρό διαρκώς της Κόνι και του Μάριου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μπήκε σε δίαιτα προκειμένου να χάσει βάρος για την ημέρα του γάμου.

«Εγώ είμαι αυτός που τους διασκεδάζω, αυτός που θα πάει τη νύφη στον γαμπρό, θα κάνω πολλά πράγματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω να χάσω και ακόμα λίγα, για να μπορώ να πάρω δύο μετά. Μπορεί να τραγουδήσω και με την Φουρέιρα στον γάμο», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.