Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα (14/7) για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς αποφοίτησε η κόρη της, Μελίνα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών μαζί με τον καλό της φίλο και νονό της 18χρονης, τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη, για την τελετή της ορκωμοσίας και έλαμπε.

Λίγε ώρες μετά, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram και το μήνυμά της στη λεζάντα ήταν γεμάτο ευχές για την κόρη της ενώ της έδωσε και μία «χρυσή» συμβουλή για τη ζωή της.

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτηση: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνηγά τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να ‘χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε μετ’ επαίνου και συγκεκριμένα με έπαινο μουσικής. Στα σχέδιά της είναι οι σπουδές στο κομμάτι της υποκριτικής στο Λονδίνο.

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας