Η Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία συχνά ξεσηκώνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες της στο Instagram, φαίνεται να χωρίζει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, το όμορφο μοντέλο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, παίρνει διαζύγιο από το σύζυγο της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο γάμο του το τελευταίο διάστημα, παρά τη γέννηση του παιδιού του το περασμένο έτος. Η αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον είναι η απιστία του Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Συγκεκριμένα, οι απιστίες.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας», ισχυρίζεται στη Page Six φίλος του ζευγαριού.

Οι φήμες για πιθανό χωρισμό ξεκίνησαν όταν η Ρατακόφσκι εθεάθη σε μια βόλτα με τον γιο της, την Πέμπτη, χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της. Επίσης, δεν έχει εμφανιστεί με τον σύζυγό της δημόσια εδώ και αρκετό καιρό.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο αλλά ούτε οι εκπρόσωποί τους έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τους ισχυρισμούς. Η Έμιλι Ρατακόφσκι παρέμεινε σιωπηλή στο Instagram αυτή την εβδομάδα. Η τελευταία της ανάρτηση με τον παραγωγό ταινιών είναι από τις 27 Μαΐου 2021, σε μία φωτογραφία που φιλάει ο ένας τον άλλον.

 

Η σχέση και ο γάμος

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών το 2018 σε μια τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Τότε, ντύθηκε με ένα μουσταρδί κοστούμι από τα Zara και μαύρο καπέλο. Όπως είπε, δεν ένιωθε καλά φορώντας λευκά, καθώς «δεν είναι αγνή γυναίκα».

Αν και το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποτέ πολλά για τον γάμο του, η συγγραφέας του «My Body» είπε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon ότι οι δυο τους έφτιαξαν μόνοι τους τα δικά τους δαχτυλίδια. Το βράδυ πριν πουν «I do», έλιωσαν μια ουγγιά χρυσού που αγόρασαν στην Chinatown της Νέας Υόρκης. «Είμαστε και οι δύο ενδιαφέροντα ανθρωπάκια, θα έλεγα», είχε πει εκείνη την εποχή.

Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του, Σιλβέστερ Απόλλο. Το ζευγάρι είπε πως δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού επειδή θα ήταν στο χέρι του παιδιού να αποφασίσει πώς θα ταυτιστεί.

«Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και να μας ενημερώσει εκείνο τότε», είπε το όμορφο μοντέλο στη Vogue.