«Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος» είχε πει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το 2020 μιλώντας φυσικά για τον 9χρονο γιο του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός για τους «σκληρούς» ρόλους που υποδύεται και την αγάπη του για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, για τους ήρωες του περιθωρίου και τους ανθρώπους που δεν τους χαρίστηκε τίποτα. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος «ρόλος» της ζωής του είναι αυτός του πατέρα.

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει τεράστια αδυναμία στον γιο του που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Πρόσφατα ο ηθοποιός ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο stories με τον 9χρονο γιο του.

«Σπλάχνο μου» γράφει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μία από τις φωτογραφίες ενώ σε μία άλλη (θολή, για να μη φαίνεται το πρόσωπο του μικρού) τον δείχνει να παίζει σε μία τσουλήθρα.  

Το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, κάτι που ό ίδιος δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Πριν γίνει ζευγάρι με τη Βανδή, ο ίδιος κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Παλιότερα είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία με τον γιο του σε κάποια κοινή έξοδό τους σε γιαπωνέζικο. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον μικρό στην προσπάθειά του να φάει με chopsticks.

ΠΗΓΗ: in.gr