Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι ο άνθρωπος με τις πολλές ζωές: Ηθοποιός, πολιτικός, παραγωγός ταινιών και αθλητής.

Είναι ο Αυστριακός που έκανε το bodybuilding γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη και στις 30 Ιουλίου είχε τα γενέθλιά του. Γεννήθηκε το 1947, από πατέρα πρώην Ναζιστή και μητέρα ένα νεαρό άβουλο κορίτσι, που οι γονείς της το πάντρεψαν για να το ξεφορτωθούν.

Ο ίδιος δημιούργησε μεγαλώνοντας τη δική του οικογένεια. Το 1986 παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο Μαρία Σράιβερ, η οποία είναι ανιψιά του John F. Kennedy, και μαζί έχουν τέσσερα παιδιά. Τον Κρίστοφερ, τον Πάτρικ, τη Χριστίνα και την Κάθριν.

Η τελευταία με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram από την παιδική της ηλικία και του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Στην πρώτη φωτογραφία ο πρωταγωνιστής του Terminator ιππεύει ένα άλογο και αστειεύεται με την κόρη του, κάνοντας με τα δάχτυλά του το σημάδι της ειρήνης πίσω από το κεφάλι της.

Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα τον βλέπουμε σε προσωπικές στιγμές με όλη την οικογένεια.

«Χρόνια Πολλά μπαμπά! Σε αγαπάμε πάρα πολύ! Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς και είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε στις ζωές μας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και ένα εκατομμύριο ακόλουθοί της έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον διάσημο ηθοποιό.

Η ανάρτησή της