Η Ελένη Πετρουλάκη περνά ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συνδυάζει δουλειά με διακοπές μαζί.

Μετά λοιπόν τη Σαντορίνη και την Κρήτη, η γνωστή γυμνάστρια ταξίδεψε με τις κόρες της στη Μύκονο.

Μάλιστα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία μαζί τους από έξοδό τους στο νησί. Και λέμε «ακόμα μία» γιατί το τελευταίο διάστημα η Ελένη Πετρουλάκη έχει αυξήσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Στο χθεσινό insta story η fitness trainer ποζάρει χαμογελαστή με τις κόρες της οι οποίες εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και το ντύσιμό τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς και έχουν τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 12χρονη Ιλιάνα.

Οι τρεις κόρες της ασχολούνται με τον αθλητισμό μάλιστα η Αννα Μαρία έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις στον στίβο.

« Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα» είχε πει τον περασμένο Νοέμβρη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.