Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης περνούν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στην Κεφαλονιά μαζί με την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ξανά στην καθημερινή πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», και ο σύζυγός της λατρεύουν τις όμορφες παραλίες για αυτό επέλεξαν το συγκεκριμένο νησί του Ιονίου.

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι γονείς

Τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια είναι εντελώς διαφορετικά για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς έχουν γίνει γονείς.

Η μικρή Αλεξάνδρα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά τους και την αστείρευτη πηγή της ευτυχίας τους.  

Παιχνίδια στην άμμο

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει με την ψυχή της αυτές τις ξέγνοιαστες ημέρες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους. Πρωταγωνιστές τόσο η αξιολάτρευτη κόρη της Αλεξάνδρα όσο και ο γοητευτικός σύζυγός της. 

Το ζευγάρι επισκέφθηκε πολλές παραλίες και κυρίως απόκρυμνες και όχι εύκολα προσβάσιμες για τον κόσμο και μάλιστα, σε μια από αυτές δοκίμασαν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. 

Οι δυο τους εκτός από το μπάνιο στη θάλασσα και τα μακροβούτια, άλειψαν τα σώματά τους με άργιλο και πόζαραν μαζί στον φακό, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

 

 

ΠΗΓΗ: IN.GR