Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια μπορεί να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή ωστόσο, οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όλο και φουντώνουν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα φοράει μόνο φαρδιά ρούχα, συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές over-size φορέματα ενώ και οι αναρτήσεις της στο Instagram προδίδουν πολλά.

Στην τελευταία της, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία διαφημίζει ένα προϊόν για μαλλιά και μέσα από το γαλάζιο μπλουζάκι που φοράει διαγράφεται η κοιλιά της, η οποία φαίνεται να είναι φουσκωμένη.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς της, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

«Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα, με το καλό κούκλα μου», «Αχ μία όμορφη κοιλίτσα», «Με το καλό», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Το βίντεο που άναψε «φωτιές»

Τις προηγούμενες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε ένα βίντεο και με τον δικό της τρόπο μαρτύρησε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story από την επίσκεψη της στο κομμωτήριο. Στην ανάρτηση αυτή φαίνεται πως η ρίζα της έχει μεγαλώσει αρκετά αλλά εκείνη αρκέστηκε στο να κάνει ένα απλό καθάρισμα και χτένισμα στο μαλλί της.

Το μόνο που είπε στην ανάρτηση της ήταν: «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…»!