Τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο η Μαίρη Συνατσάκη.

Η influencer ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (7/8) θέλησε να δείξει στους followers της για πρώτη φορά την κοιλίτσα της που έχει αρχίσει και φουσκώνει.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και στη λεζάντα έγραψε: «Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο – Χαλκιδική για μια μέρα».

Δείτε την ανάρτησή της

 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας την Κυριακή (31/7) με μία ανάρτηση αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και ξάφνιασε τους ακολούθους της.

Δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Ίαν Σταρτή, και στη λεζάντα ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω.

Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».