Αρκετά είναι τα γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια σόουμπιζ, που το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν τον πελαργό.

Influencers, τραγουδίστριες, μοντέλα και παρουσιάστριες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Την ίδια ώρα, τα social media έχουν «πλημμυρίσει» από τρυφερές αναρτήσεις τους και δημόσιες ευχές.

Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και είναι πανευτυχείς. Η influencer το μεσημέρι της Κυριακής (31/7) με μία ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια…», ανέφερε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πρόκειται να γίνει και αυτή μανούλα για πρώτη φορά και ζει μοναδικές στιγμές. Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι, την μητέρα της και την πεθερά της.

«Θα γίνουμε γονείς. Και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε στην ανάρτησή της η Λάουρα Νάργες ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

 

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μας εξέπληξε όλους όταν στις 18 Ιουλίου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer πόζαρε με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πόσταρε μια φωτογραφία της και αποκάλυψε πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ακολούθησε ένας μεγάλος χαμός από followers της που της έστελναν εκατοντάδες ευχές.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ.

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά!

Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

 

Αντιγόνη Ψυχράμη

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη. Με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μακαλιά. Το ζευγάρι απέκτησε το 2017 τον γιο του και τώρα ετοιμάζεται για το δεύτερο baby boom.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία Δημήτρη Μακαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και δημοσίευσε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της. Μαζί της φυσικά στις τρυφερές λήψεις και ο γιος της, Χάρης.

 

Ιωάννα Σιαμπάνη

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται και η Ιωάννα Σιαμπάνη. H influencer, που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks», περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε:

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις… έτσι μου έλεγες πάντα.
Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία.
Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά.
Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές.
Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω.
Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει».

 

Βαλεντίνη Παπαδάκη

Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς είναι και ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της κοινής του ζωής. Περιμένει κοριτσάκι και θα χαρίσει έτσι στον γιο του μια αδερφούλα.

 

Μαντώ Γαστεράτου

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι και η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια, που είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ισηγόνη, περιμένει κοριτσάκι.

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή… Σε αυτή την φάση τουλάχιστον … Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο…», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της.

 

Τζούλια Αλεξανδράτου

Τέλος, έγκυος ανακοίνωσε ότι είναι και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Σε story που μοιράστηκε το μοντέλο με τους ακολούθους της είναι ξαπλωμένη και με το χέρι της χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα.

 

ΠΗΓΗ: in.gr