Τους φόβους της θέλησε να καταπολεμήσει η Τάμτα, γι΄αυτό και αποφάσισε να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Δεν το τόλμησε όμως μόνη της αλλά με την 72χρονη μητέρα της και την 25χρονη κόρη της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες και στη λεζάντα περιέγραψε τα συναισθήματά της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο μεγαλύτερος μας εχθρός by fact & by far είναι ο φόβος! Η ζωή θέλει τόλμη, πρέπει να το θυμόμαστε όταν χανόμαστε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τολμήσει και έχουμε ξεπεράσει τους φόβους μας οικογενειακώς, ζήσαμε κι αυτή την υπέροχη και απερίγραπτη εμπειρία μαζί. Η μαμά μου 72 παρακαλώ.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία, αγάπη και ασφάλεια που μας πρόσφερε».

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε

     

Η υπέροχη σχέση που έχουν οι τρεις γυναίκες

Στις 10 Νοεμβρίου 1995 η Τάμτα σε ηλικία 15 ετών γέννησε την κόρη της, Άννυ. Μαμά και κόρη μεγάλωσαν μαζί και αυτό αρκούσε για να δημιουργηθεί μεταξύ τους μία μοναδική σχέση.

Όπως εξίσου μοναδική είναι και αυτή που έχει η τραγουδίστρια με τη δική της μητέρα. Οι τρεις τους αντιμετωπίζουν τα πάντα μαζί. Τόσο τις χαρές, όσο και τις δυσκολίες και είναι ενωμένες σαν μια γροθιά.

«Η Άννυ από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν. Συζητάμε τα απάντα μαζί. Ακόμη και τα προσωπικά της», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

 

 

 

ΠΗΓΗ: IN.GR