Έτοιμοι να γίνουν γονείς είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

H instagrammer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/8) ανήμερα των γενεθλίων της Ιωάννας , οι φίλοι του διοργάνωσαν ένα gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Η influencer λοιπόν, θα φέρει στον κόσμο ένα… αγοράκι!

Η στιγμή της αποκάλυψης

Σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα στην Χαλκιδική, άρχισαν να βγαίνουν μπλε καπνογόνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Τότε ο Αλεξάνδρου «πέταξε» από την χαρά του και έκανε κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς. Ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά «αγόριιιιιιιιιιιι, με αγαπάει ο Θεός» και πήδηξε στην πισίνα που είχε ακριβώς δίπλα μέσα στον ενθουσιασμό του.

Λίγες ώρες πριν, το μοντέλο ευχόταν για τα γενέθλια της αγαπημένης του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη δήλωνε στο instagram πως θέλει κοριτσάκι.

«Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στιγμιότυπα από το πάρτι

 

 

ΠΗΓΗ: IN.GR