Η Ιωάννα Παππά περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον μικρό Αντώνη που είναι πλέον τριών ετών και μαμά και γιος κολυμπούν στα καταγάλανα νερά με την ηθοποιό να ανεβάζει το στιγμιότυπο στο Instagram και τη συνόδευσε με το hashtag #forever που σημαίνει «Για πάντα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός δηλώνει μια ευτυχής μαμά και με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο προσπαθούν να παιρνούν ποιοτικό χρόνο με το μικρό αγοράκι τους, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι πολλές.

Η Ιωάννα Παππά έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μητρότητα και τη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

«Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, ήρθε φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Είμαι υπέρ αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι στη ζωή του να το παλεύει μέχρι τέλους» είχε πει όταν έμεινε έγκυος.

Τι δηλώνει στις συνεντεύξεις για το γιο της

H ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Μπέτυ Μαγγίρα είχε δηλώσει για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της:

«Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Η Ιωάννα Παππά αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», την τραγωδία του Ευριπίδη,σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

 

ΠΗΓΗ: IN.GR