Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη, είναι έγκυος στο γιο του και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Το μοντέλο και η influencer τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στην Κρήτη για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου. Απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και περνούν μοναδικές στιγμές.

Η Ιωάννα ως λάτρης των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάθε στιγμή της από το ταξίδι.

Αρχικά, έδειξε στους followers της το δωμάτιο με την πισίνα και στη συνέχεια ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο, με τον αγαπημένο της να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

«Τσεκάρει την καινούργια μου κοιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά και έκανε tag τον σύντροφό της.

Δείτε την ανάρτησή της

Η στιγμή της αποκάλυψης του φύλου του μωρού

Σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα στην Χαλκιδική, άρχισαν να βγαίνουν μπλε καπνογόνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Τότε ο Αλεξάνδρου «πέταξε» από την χαρά του και έκανε κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς. Ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά «αγόριιιιιιιιιιιι, με αγαπάει ο Θεός» και πήδηξε στην πισίνα που είχε ακριβώς δίπλα μέσα στον ενθουσιασμό του.

Λίγες ώρες πριν, το μοντέλο ευχόταν για τα γενέθλια της αγαπημένης του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη δήλωνε στο instagram πως θέλει κοριτσάκι.

«Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: IN.GR