Υλικά ¼ κούπας μαλακό βούτυρο ¼ κούπας φυστικοβούτυρο ¼ κούπας καστανή ζάχαρη 2 κ.σ. λευκή ζάχαρη 1 αβγό, χτυπημένο 2 κ.σ. γάλα 2% ½ κ.γ. βανίλια 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κ.γ. μαγειρική σόδα 1/8 κ.γ. αλάτι 1/3 κούπας καραμελωμένα φυστίκια 2/3 κούπας νιφάδες σοκολάτας Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Προσθέστε το αβγό, το γάλα και τη βανίλια και χτυπήστε τα μαζί. Στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι, ενώ ανακατεύετε καλά. Στο τέλος ρίξτε και τα φυστίκια και τις νιφάδες σοκολάτας. Με ένα κουτάλι της σούπας απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, φροντίζοντας οι κουταλιές να απέχουν περίπου 4 εκατοστά η μία από την άλλη. Ψήστε στους 180 βαθμούς ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν και είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε!