Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη μπορείς να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν όμως αγαπημένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986 και παντρεύτηκε την ίδια χρονιά στην Πάρο. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα. Πήραν διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί από όπου κατάγεται ο ερμηνευτής του έρωτα, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου στο instagram.

Δείτε την φωτογραφία

Το παρασκήνιο του πρώτου γάμου του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος απασχόλησε την εγχώρια σόουμπιζ, όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή όμως να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας άλλη μια φορά.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Υπάρχει όμως παρασκήνιο πίσω από αυτόν, τον πρώτο γάμο. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα – όπως όλες η μανάδες – ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε – έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Μάλιστα, ο Πάριος, που εξομολογήθηκε σε άλλη περίπτωση πως δεν ήταν και ο καλύτερος σύζυγος, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα «Μάνα θα παντρευτώ» και μου λέει «Θα πέσω από το μπαλκόνι». «Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε»… μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω «θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;» και εκεί το γύρισε, «Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα»».