Ο Πιρς Μπρόσναν αποφάσισε να απαντήσει με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο σε όσους σχολίασαν αρνητικά το σώμα της συζύγου του.

Ο θρύλος του Τζέιμς Μποντ είδε τις τελευταίες μέρες να προσφέρουν μέσα από τα social media στη γυναίκα του, Κίλι Σέι Σμιθ, βαριατρική χειρουργική επέμβαση για να χάσει βάρος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα ανέβασε στο Facebook δύο εικόνες του Μπρόσναν και της Σμιθ δίπλα-δίπλα στην παραλία. Στη μία εικόνα παρουσιάστηκε το ζευγάρι τη δεκαετία του ’90 – όταν ο Μπρόσναν ήταν στο απόγειο της φήμης του Τζέιμς Μποντ – και στην άλλη έδειξε το ζευγάρι στη σημερινή εποχή.

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έγιναν εκατοντάδες σχόλια, που ανέφεραν το πόσο πολύ άλλαξε η σιλουέτα της Σμιθ, ενώ κάποιος χρήστης της προσέφερε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

Άμεση… αντίδραση

Ο Μπρόσναν απάντησε λέγοντας: «Φίλοι της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών.

Toν Αύγουστο του 2001 παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών και τον Πάρις, 21 ετών.