Άγνωστες στιγμές από τη ζωή του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ο Γιώργος Θεοφάνους και ανέφερε καταστάσεις τις οποίες δεν είχε πει ποτέ πριν ξανά. Ο μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» αλλά και τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές.

«Το X Factor είναι ένα από τα πιο ωραία πρότζεκτ άλλα αδικημένο. Δεν ήμουν στο σόου, γιατί ήμουν στο Open, στο ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’» είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση. Ήθελα να φύγω και δεν άντεχα αυτό το στρες. Έφυγα από γύρισμα γιατί δεν άντεξα την πίεση και πήγα στο δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο. Δεν άντεχα να κοροϊδεύουμε τους συμμετέχοντες, δε μου άρεσε αυτό καθόλου».

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία έχει δημιουργήσει το τραγούδι των τίτλων: «Στο Μαύρο Ρόδο που έρχεται στο Mega, μία κοπέλα έχει αποφασίσει να ερωτευτεί τον Χριστό. Για το τραγούδι των τίτλων αποφάσισα να μην απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία στιχουργό αλλά στους 350 μαθητές μου. Το τραγούδι των τίτλων της σειράς θα το ερμηνεύσει Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι η ιδανική γι’ αυτό το τραγούδι».

Για την αγάπη που έχει στην παλιότερη γενιά των μουσικών μίλησε ο μουσικοσυνθέτης στην συνέχεια λέγοντας: «Πολλά από αυτά που κυκλοφορούν ισχύουν. Δεν έχει χαλάσει κάποια σχέση που να μην μπόρεσα να ξαναφτιάξω. Έχω μία λατρεία στην παλαιότερη γένια μουσικών. Εάν έχουμε στούντιο στις 14:00, ο Μανώλης Μητσιάς θα έρθει ένα τέταρτο νωρίτερα. Η νέα γένια καθυστερεί και εκνευρίζομαι με αυτό».

Οι δύσκολες στιγμές στην παιδική του ηλικία

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην συνέχεια λέγοντας: «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα δυο φίλους που τώρα είναι μοναχοί. Στο γυμνάσιο δεν έπαιζα μπάλα, ήμουν σε μία χορωδία κυρίως με κορίτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο μου έκαναν bullying. Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες, δεν τα έχω πει ποτέ αυτά».