Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξέσπασε ξανά για την χρόνια κηδεμονία από τον πατέρα της αλλά και την ταραγμένη σχέση με τους δύο γιους της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε μια σειρά από διαφορετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ένα από τα τα βίντεο μιλάει για τον πόνο που ένιωθε κατά την διάρκεια της κηδεμονίας από τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πως εκείνος την ανάγκαζε να υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως αυτό την έκανε να φοβάται πως έχει καρκίνο.

«Ο πατέρας μου με έβαζε να κάνω συνέχεια ακτινογραφίες και φοβόμουν πως έχω καρκίνο. Έλεγα στον εαυτό μου αυτό είναι σοβαρό και πίστευα πως απλώς δεν μου το λένε. Βασικά ήμουν πολύ μπερδεμένη. Οπότε, ειλικρινά, τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή. Το συμπέρασμα, το πιο δύσκολο είναι ότι ήταν απλώς κακοί. Πραγματικά ένιωθα ότι ο μπαμπάς μου απλώς προσπαθούσε να με σκοτώσει και πραγματικά ελπίζω να καεί στη γ…η κόλαση του». 

Η σχέση με τους γιους της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνέχισε μιλώντας και για την σχέση που έχει με τους γιους σε αρκετά ηχητικά στιγμιότυπα που δημοσιοποίησε νωρίτερα το Σαββατοκύριακο.

«Ξύπνησα σήμερα με την θέληση να σας μιλήσω και νιώθω πως έχω πολλά να μοιραστώ. Πριν 3 χρόνια παρευρισκόμουν σε συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, τις οποίες δεν κανόνιζα εγώ και δεν μπορούσα να αποφύγω καμία. Εξαιτίας του πατέρα μου αναγκαζόμουν να πηγαίνω σε όλες ενώ άλλες κοπέλες διάλεγαν που θα πάνε. Κρυφά μου άρεσαν. Γιατί μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες. Αλλά όταν αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι, δεν το θές. Έτσι, δεν μίλαγα καθόλου στις συναντήσεις και όταν μου έλεγαν να μιλήσω έβαζα τα κλάματα. Προφανώς και συμβαίνουν διάφορα μέσα στο κεφάλι μου αλλά σήμερα ξύπνησα και ήθελα να πω κάποια πράγματα. Ο άντρας μου πιστεύει πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη και εγώ έχω βαπτιστεί και η μητέρα μου είναι καθολική. Πιο παλιά ερχόταν και ένας ραβίνος να επισκεφτεί συχνά επειδή δεν ήμουν καλά μια συγκεκριμένη περίοδο. Όταν όμως, παντρεύτηκα αυτό σταμάτησε. Έκανα παιδιά και όλη η προσοχή μου ήταν σε εκείνα. Ήταν ο κόσμος μου, τα πάντα μου. Ήταν θαύμα για μένα αυτό που μπορεί να κάνει το γυναικείο σώμα». 

«Μήπως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά;»

Συνέχισε λέγοντας: «Για 4 χρόνια -ίσως ο κόσμος το ξέχασε- είχα εγώ τα παιδιά. Πολύ περισσότερο από τον Κέβιν. Από τα 6 μέχρι τα 9 τα είχα εγώ , για 70% από τον χρόνο τους. Από τότε που έχουν φύγει, ειλικρινά νιώθω ότι ένα τεράστιο κομμάτι μου έχει πεθάνει. Ήταν η χαρά μου, ήταν τα πάντα μου. Ανυπομονούσα να τα δω, και ξαφνικά έφυγαν και είπα ‘Μήπως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά;’ Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πώς ήταν τόσο εύκολο για αυτούς να με ξεκόψουν έτσι. Δεν το καταλαβαίνω». 

Σε ένα τελευταίο ηχητικό ανέφερε: «Θέλω να ακουστώ και είμαι θυμωμένη. Φοβάμαι πως πρέπει να σας ενημερώσω πως δεν είμαι διατεθειμένη να σας δω μέχρι να εκτιμηθώ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η αγάπη μου για τα παιδιά μου είναι κάτι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και λυπάμαι αν σας πλήγωσα ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο. Σας λατρεύω». 

 

ΠΗΓΗ: IN.GR