Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φαίνεται ότι ξεπερνά τον πρόσφατο χωρισμό του Καμίλα Μορόνε με έναν νέο έρωτα. Ποια φαίνεται να κέρδισε την καρδιά του 47χρονου σταρ του Χόλιγουντ; Όπως έχουν ήδη να γράφουν ο σκανδαλοθηρικός Τύπος το 27χρονο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ.

Ο «αιώνιος playboy» του Χόλιγουντ φέρεται να έχει στραμμένα τα μάτια του στο επόμενο μοντέλο με το οποίο θα ήθελε να βγει και δεν είναι άλλο από την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ, γράφει η Νew York Post.

Η Χαντίντ έχει μια 2χρονη κόρη με τον πρώην της Ζαίν Μαλίκ, ενώ ο Ντι Κάπριο και η Μορόνε χώρισαν το καλοκαίρι μόλις έκλεισε τα 25 της χρόνια. Ο επίσημος λόγος του χωρισμού ωστόσο δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Ο σταρ και το μοντέλο απο την Αργεντινή είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια. 

Τι γράφει ο Τύπος

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν στο People τη Δευτέρα ότι οι δυό τους περνάνε χρόνο «γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον» στη Νέα Υόρκη.

Καλά πληροφορημένες πηγές επεσήμαναν στο περιοδικό ότι ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ «δεν έχουν βγει ακόμα», ένας άλλος είπε ότι ο πρωταγωνιστής του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» «επιδιώκει οπωσδήποτε» μία πιο στενή σχέση με την ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού.

«Τους έχουν δει να κάνουν παρέα με ομάδες ανθρώπων», είπε μια τρίτη πηγή στο People, προσθέτοντας ότι «έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες» από τότε που ο Ντι Κάπριο και η πρώην αγαπημλενη του, Καμίλα Μορόνε, χώρισαν. 

Ρεπόρτερ της Page Six μίλησαν σε μια ξεχωριστή πηγή τη Δευτέρα, η οποία σημείωσε ότι μερικοί από τους πιο στενούς φίλους του Ντι Κάπριο, συμπεριλαμβανομένης της εμπόρου τέχνης Χέλι Ναχμάντ εθεάθησαν στο πάρτι παρουσίασης της σειράς ρούχων της Χαντίντ σε σικ κατάστημα της πέμπτης λεωφόρου.

Ωστόσο, η πηγή δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει εάν ο ίδιος ο σταρ ήταν επίσης εκεί.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το νέο ειδύλλιο

Εν τω μεταξύ, άλλες πηγές είπαν στο Us Weekly πρόσφατα ότι ο σταρ του «Inception» έχει «τα μάτια στραμμένα» στη Χαντίντ, αλλά είπε ότι το ζευγάρι είναι απλώς «φίλοι», καθώς η ξανθιά καλλονή «δεν είναι σε φάση να αναπτύξει ρομαντική σχέση μαζί του αυτή τη στιγμή».

«Απλώς δεν πιστεύω τις φήμες για τον Λέο Ντι Κάπριο και την Τζίτζι Χαντίντ επειδή είναι πάνω από 25 ετών», γράφουν στο Twitter.

«Περιμένετε, ο ντι Κάπριο θέλει να βγει ραντεβού με την Τζίτζι Χαντίντ τώρα; Ξέρει ότι είναι 27 ετών;».

ΠΗΓΗ: IN.GR